Olive-tofu-peanut cheese spread / Formaggio spalmabile di olive-tofu-arachidi

image

Hello everyone!

I had an amazing breakfast with this cheese spread! And…I have to admit, I’m a bad bad person: I put jam on it too!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ My mother told me “Whaaaaaat? Olives and jam??”…I know it sounds horrible, but I enjoyed it sooooo much instead!!

Anyway…with or without jam, please try it! It’s so creamy and yummy! πŸ˜‹

image

Ingredients:

60 gr tofu

10 gr sunflower seeds

23 gr taggiasche olive pate

2 tbsp water

26 gr peanut butter (palm oil free, 100% peanuts)

Method:

Dice the tofu and put all the ingredients into your food processor, then blend.

Done!!! 😁

Enjoy!


image

Ciao a tutti!

Con questo spalmabile ho fatto una splendida colazione! E…devo confessare, sono una bruttissima persona: ci ho spalmato sopra anche della marmellata!!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Mia madre mi ha detto “Cosaaaaaaa? Olive e marmellata??”…lo so che suona malissimo, ma invece a me Γ¨ piaciuto un saccooooo!!

Comunque…con o senza marmellata, per favore provatelo! È cosΓ¬ cremoso e goloso! πŸ˜‹

image

Ingredienti:

60 gr tofu

10 gr semi di girasole

23 gr patΓ© di olive taggiasche

2 cucchiai acqua

26 gr crema d’arachidi (senza olio di palma, 100% arachidi…io uso quella della Rapunzel)

Procedimento:

Fate a cubetti il tofu e mettete tutti gli ingredienti nel mixer, poi frullate.

Fatto!!! 😁

Godetevelo!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s