Coffee and chocolate frozen ice cream / Ghiacciolo gelatoso al caffé e cioccolato

ghiacciolo caffé e cioccolato

Hello everyone!!

This is a muggy summer here, so I’m making ice pops with anything I see, be prepared because I’m afraid I’ll post something like lettuce and tomato ice pops lol 😀

But don’t worry (for now!), this is a sweet and edible ice pop 😉

I used a decaf coffee soy dessert and some grated raw chocolate, you can use any kind of dark chocolate of course!

Ingredients (for 2 ice pops):

110 gr decaf coffee soy dessert

Raw chocolate (to taste)

Method:

Just grate some chocolate in a bowl, then pour the soy dessert and blend using a spoon.

Pour the mixture in your ice pop molds and put them into the freezer.

I left mine in the freezer for 1 night, but a few hours is enough.

Enjoy!


ghiacciolo caffé e cioccolato

Ciao a tutti!!

Questa è un’estate molto afosa qui, quindi sto facendo ghiaccioli con tutto quello che vedo, preparatevi perché temo che pubblicherò qualcosa tipo ghiaccioli di lattuga e pomodoro ahah 😀

Ma non preoccupatevi (per ora!), questo è un ghiacciolo dolce e commestibile 😉

Ho usato del dessert di soia al caffé decaffeinato e del cioccolato raw in scaglie, ovviamente potete usare qualsiasi tipo di cioccolato fondente!

Ingredienti (per 2 ghiaccioli):

110 gr dessert di soia al caffé decaffeinato

Cioccolato crudo (a piacere)

Procedimento:

Grattugiate un pò di cioccolato in una scodella, poi versate il dessert di soia e mescolate usando un cucchiaio.

Versate il composto negli stampi da ghiacciolo e metteteli in freezer.

Io ho lasciato i miei in freezer per 1 notte, ma qualche ora è sufficiente.

Gustateveli!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s