Hello everyone!
I love asparagus…this is a very simple but complete single course, I hope you’ll like it as I did 😉
Ingredients (for 2 servings):
415 gr peeled potatoes
500 gr asparagus
125 gr tofu
Cayenne pepper to taste
Seaweed gomasio to taste
Extra virgin olive oil
Method:
Dice the potatoes and steam them.
Clean and steam the asparagus.
Heat some oil in a pan then add the steamed potatoes and sauté until they get a golden crunchy surface.
Now add the asparagus and the tofu in the pan, pour a drizzle of oil, season to taste using Cayenne pepper and seaweed gomasio, and stir-fry for a few minute.
Serve with a drizzle of oil.
Enjoy!
Ciao a tutti!
Amo gli asparagi…questo è un semplicissimo ma completo piatto unico, spero vi piaccia quanto è piaciuto a me 😉
Ingredienti (per 2 porzioni):
415 gr patate pelate
500 gr asparagi
125 gr tofu
Peperoncino qb
Gomasio con alghe qb
Olio evo
Procedimento:
Fate a cubetti le patate e cuocetele a vapore.
Pulite gli asparagi e cuoceteli a vapore.
Scaldate un pò d’olio in padella poi aggiungete le patate cotte a vapore e saltatele finché non ottengono una crosticina dorata.
Ora aggiungete gli asparagi ed il tofu in padella, versate un filo d’olio, aromatizzate usando peperoncino e gomasio con alghe, e saltate per pochi minuti.
Servite con un filo d’olio.
Buon appetito!
Splendida presentazione e….ricetta raffinata, oltre che golosa!!!👏👏👏👑👍
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🙂
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